Nemzet Sajtja II. helyezés 2019
érlelt félkemény sajt, teljes kecsketejből, pincében érlelve 2-6 hónapig, borkóstoló, pálinkakóstoló kiváló kísérője
érlelt félkemény sajt, teljes kecsketejből, pincében érlelve 6-12 hónapig, borkóstoló, pálinkakóstoló kiváló kísérője
gyúrt, füstölt parenyica, teljes kecsketejből, hagyományos füstölőben keményfával füstölve (cca. 100 gramm/db)
gyúrt, füstölt parenyica, teljes kecsketejből, hagyományos füstölőben keményfával füstölve (cca. 25 gramm/db), rendezvényekre, vendégváró falatoknak, svédasztalra kitűnő választás
teljes kecsketejből, mentás vagy tárkonyos vagy natúr ízesítéssel, ideális serpenyős sütésre vagy grillezéshez
teljes kecsketejből, minimum 3 hét érleléssel, ideális könnyű nyári salátákhoz, húsokhoz, olaszos ételekhez
teljes kecsketejből, magas zsírtartalommal, krémesen lágy, kiválóan alkalmas sütéshez, hidegtálakhoz, körözöttek készítéséhez
érlelés nélküli lágy, krémes sajt, teljes kecsketejből
Magyar Sajtmustra 2021 Bronz minősítés
rövid érlelésű lágy sajt, teljes kecsketejből
Sajtjaink tartósítószer- és adalékanyagoktól mentesen, hagyományos eljárással készülnek, teljes kecsketejből.